Versiunea completă
Business Hi-Tech

Facebook te spionează chiar și după ce ai ieșit din rețea

Deși comanda Log Out ar trebui să te deconecteze, Facebook are modalitățile sale de-a afla ce faci ulterior.

Daniel Ion · 26 septembrie 2011 · 1 min de citit

Rețeaua de socializare Facebook și-a câștigat o notorietate de-a lungul timpului pentru setările sale de intimitate. Acum apar însă alte probleme. Serverele Facebook pot afla ce alte site-uri ai accesat pe calculatorul cu care te-ai conectat, chiar și după ce ai încheiat sesiunea. Pentru acest tip de “spionare” sunt folosite așa-numitele cookie-uri, fișiere stocate pe harddisk la accesarea unui site.

Dacă vrei să afli mai multe, citește restul articolului pe Go4it.ro.

Citește și