De fiecare dată când un utilizator caută o serie de termeni pe Facebook, rețeaua de socializare “ține minte” cuvintele tastate pentru a face următoarea căutare mai rapidă, însă rezultatul este de cele mai multe ori un profil mai dezordonat, scrie Cnet.
Business Insider a alcătuit o listă cu câțiva pași prin care se pot șterge toate căutările făcute vreodată pe Facebook.
Autentificați-vă pe Facebook și apăsați pe iconița de setări din dreapta sus
Apăsați pe Jurnalul de Activitate (Activity Log)
Din meniul care apare în dreapta, apăsați pe “Mai mult” (More) și pe urmă pe Căutare (Search)
În meniul de Căutare (Search) aveți opțiunea să selectați căutările pe care vreți să le ștergeți, sau să ștergeți tot istoricul prin opțiunea Curățați căutărie – Clear Searches